Word animator en beleef de tofste vakanties!

Ben je 15 of ouder en heb je zin in een superleuke en knettergekke vakantie? Word animator op speelplein Kwik Kwak en lid van het leukste team ter wereld!

groepsfoto_animatoren_speelplein_KwikKwak_Brasschaat

Als animator ben jij mee speelplein Kwik kwak. Onze werking steunt volledig op vrijwilligers die alles organiseren. Als animator op ons speelplein krijg jij dus onmiddellijke inspraak in onze werking. Je organiseert mee de activiteiten en bezorgt kinderen de vakantie van hun leven.

Elke maand organiseren we voor onze animatoren een leidingsavond en in de paas- en zomervakantie is dit zelfs elke week. Elk jaar gaan we op ook op leidingsweekend, organiseren we een bedankingsbbq en een kerstfeestje.

Op Kwik Kwak heb je ook de mogelijkheid om je attest ‘Animator in het jeugdwerk’ en ‘Hoofdanimator in het jeugdwerk’ te behalen door het lopen van een stage. Je hele stagetraject begint met het volgen van de respectievelijke cursus bij een erkende organisatie waarbij wij graag doorverwijzen naar de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk (VDS – www.speelplein.net). Na het volgen van de cursus kan je bij ons terecht voor het vervolg van je stagetraject. Het behalen van deze attesten is opnieuw een echte verrijking en nooit verloren moeite in je verdere carrière.

animatoren_speelplein_KwikKwak_VDS_stage_vrijwliggerswerk
animatoren_speelplein_KwikKwak_Brasschaat_leidingsweekend

Ben je tenminste 15 jaar oud en geprikkeld om ook vrijwilliger te worden op speelplein Kwik Kwak vzw? Dan verwelkomen we je graag en met open armen! Stuur een mailtje naar info@kwikkwak.be voor meer informatie.

Neem een kijkje in een dag uit het leven van een animator